24 de març del 2015

Protagonisme de la música de Manén al Festival de Pasqua de Cervera


L’edició d’enguany del Festival de Pasqua de Cervera està plena de música de Joan Manén. Entre els dies 26 de març i 4 d’abril, a Cervera es celebrarà una gran festa de la música catalana, amb concerts i activitats dedicades a compositors catalans d’entre els que destaquen Jordi Cervelló i Josep Soler. 

L’Associació Joan Manén ha volgut participar i donar suport al Festival, que presenta tot el seu programa i activitats al web www.festivaldepasqua.cat

Fruit d'aquesta col·laboració, tots els socis de l'Associació que vulguin assistir als concerts de vespre del Festival, entre els dies 2, 3 i 4 d'abril, gaudiran d’un descompte del 20% respecte el preu de l’entrada, donant el nom i cognoms a l’accés de taquilla.

Volem destacar els següents concerts, en els que s’interpretaran obres de Joan Manén:

- dijous 2 d’abril a les 21:00 h., amb l’estrena absoluta de la Rapsòdia catalana per a piano i orquestra Op. A-50, interpretada per l’Orquestra Simfònica de les Terres de Lleida, dirigida per Xavier Puig i amb Daniel Blanch com a solista. El concert inclou dues obres per a cor i orquestra de Joan Manén: Muntanyes del Canigó i El pardal.

- dissabte 4 d’abril, a les 11:30, 12:30 i 13:30 – Quartet de corda Op. A-16 interpretat pel Quartet Brossa – Residència Sagrada Família / a les 18:00 h. - “El petit Manén” - espectacle infantil - Auditori Municipal – Contacontes amb Enric Arquimbau i la participació de l’Escola Oriol Martorell i el pianista Xavier Pardo; a les 21:00 h. – Quatre cors “a capella” interpretats pel cor Lieder Càmera dirigit per Xavier Pastrana – Paranimf de la Universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada