9 de gener del 2016

La Fundació Vila Casas patrocina dos concerts amb música de Joan Manén

La Fundació Vila Casas, institució dedicada a la difusió d'art contemporani, ha arribat a un acord amb l'Associació per patrocinar dos concerts dedicats íntegrament a obres de Joan Manén que portaran per títol “Joan Manén, un geni musical per redescobrir”. La Fundació, conscient del valor de l'obra de Joan Manén, ha decidit donar a conèixer la poc difosa obra de Manén en ciutats catalanes en les que té seu estable: Palafrugell (Museu Can Mario) i Torroella de Montgrí (Museu Palau Solterra).

Els intèrprets d'ambdós concerts seran el pianista Daniel Blanch, la soprano Júlia Farrés Llongueras i el violoncelista Guillermo Pastrana. Interpretaran un programa molt variat en que el públic podrà copsar l'eclecticisme i riquesa d'algunes peces importants del violinista i compositor català: Quadres Op. A 29 per a piano, Quatre cançons populars catalanes per a veu i piano, Tres cançons franceses Op. A-9 i la Sonata di concerto Op. A-42 per a violoncel i piano.

Els concerts tindran lloc els dies 23 i 24 de gener (19:00 h.) al Teatre Principal de Palafrugell i al Cine Petit del Convent del Agustins de Torroella de Montgrí respectivament. El concert que es celebrarà a Palafrugell serà d'entrada lliure i el de Torroella de Montgrí tindrà entrada de pagament (10 euros). El concert que es celebrarà a Torroella comptarà amb el suport de Joventuts Musicals i formarà part de la seva programació estable de concerts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada