1 de febrer de 2015

Concerts-presentació de l'Associació 2015Durant els mesos de febrer i març tindran lloc quatre Concerts-presentació del Cicle i de l’Associació en diversos espais de Barcelona. L’objectiu dels concerts-presentació és donar a conèixer el projecte de l'entitat i aconseguir augmentar el seu nombre d'associats. Tothom qui ho desitgi pot assistir als concerts de manera gratuïta. Per acudir-hi és imprescindible la confirmació d’assistència per correu electrònic:   comunicacio@joanmanen.cat

Els concerts-presentació tindran lloc el 11 de febrer a les 18:30 (Museu Europeu d'Art Modern), el 20 de febrer a les 19:30 (Casa Bartomeu), el 25 de febrer a les 19:30 (Arxiu Maragall) i el 17 de març a les 21:00 (Concerts a l'Àtic). Els intèrprets seran la soprano Júlia Farrés-Llongueres, el tenor David Alegret, la violinista Kalina Macuta, la flautista Elisabet Franch els pianistes Daniel Blanch i Albert Giménez.

Durant el concert que es celebrarà a l'Arxiu Maragall el dia 25 de febrer, tindrà lloc l'acte d'entrega d'un bust de bronze de Joan Manén, de l'escultor Ramon Salvi, per part del Sr. Josep Maria Mercader a la nostra Associació.

Per a més informació podeu fer clic en l'imatge per agrandir-la:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada