16 de març del 2013

Concert “Joan Manén: sardanes de concert”

El proper divendres dia 22 de març, a les 20:00 hores, tindrà lloc a la Sala Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música (C/ Bruc, 110-112) el concert de música per a cobla “Joan Manén: sardanes de concert”.
La Cobla Jovenívola de Sabadell i la Cobla d’estudiants d’alumnes del Conservatori Municipal, sota la direcció de Joan Lluís Moraleda, interpretaran sis sardanes de Joan Manén, entre d’altres obres per a cobla. El concert es realitza amb la col·laboració dels Amics dels concerts de l’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona.
L’entrada és gratuïta per a tot el públic i la sala obrirà les seves portes al públic a les 19:30h.
En el mateix acte del concert, es presentarà el disc compacte dedicat a les sardanes de Manén, que han estat enregistrades per la Cobla de Cambra de Catalunya sota la direcció de Jordi Molina. El disc ha estat possible gràcies a Músics per la Cobla i a la col·laboració prestada per la nostra Associació. Aquest enregistrament de sardanes és el primer que es fa dedicat exclusivament a Joan Manén i que compren quasi la totalitat de les seves composicions sardanístiques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada