2 de gener del 2016

MICROMECENATGE PER A UN NOU DOCUMENTAL SOBRE JOAN MANÉN




L'Associació Joan Manén està duent a terme un projecte de micromecenatge a través de Verkami per finançar la postproducció del documental Joan Manén: variacions sense tema produït per MarcialAV.

El documental fa un seguiment al llarg de quatre anys de les activitats que l'Associació Joan Manén duu a terme per tal de recuperar la importància històrica d'aquesta gran figura a través de la divulgació de la seva obra, entrevistes amb persones que el van conèixer, la recerca de partitures, l'enregistrament de discs, la restauració de l'instrument del músic, l'organització de concerts, etc.


Els productors Jaime Ballada i Daniel Torres van conèixer casualment els membres de l'Associació Joan Manén l'any 2012, arrel d'una conferència sobre el violinista i compositor. Fascinats d'immediat per la singularitat i genialitat del personatge, els productors de MarcialAV van decidir emprendre una llarga aventura fent un seguiment amb les seves càmeres de tot allò que generava l'Associació. “Joan Manén, variacions sense tema” realitza una radiografia fidel del què és l'Associació, un grup de músics fascinats per una artista que assolí un gran prestigi a tot el món ambel seu art, una fascinació que els empeny dia a dia a generar activitats que permetin el reconeixement just a qui ha estat sens dubte una de les màximes figures musicals del país.

Les aportacions al projecte van dels 10 euros als 300 euros i es podran fer fins el 26 de gener. Segons l'aportació que realitzeu podreu obtenir una invitació per a l'estrena del documental al que es podran anar sumant: invitacions per als concerts del 5è Cicle de música catalana Joan Manén 2016, CDs de la Col·lecció Joan Manén, exemplars en DVD del documental i un abonament durant un any com a soci de l'Associació. A part, tots aquells que feu una aportació apareixereu en els crèdits del documental.

Podeu visitar el projecte a: http://vkm.is/joanmanen


Teaser del documental: https://vimeo.com/68562218

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada