7 d’octubre del 2013

El proper dimecres 9 d'octubre, a les 20:00h, al Centre Cívic Urgell (c./ Comte d'Urgell 145) tindrà lloc la pre-estrena del documental “Joan Manén, el geni oblidat”, que ha estat dirigit pels germans Joan i Marc Capdevila i que ha comptat amb la col·laboració de la nostra Associació.
El documental realitza un extens recorregut biogràfic de la mà del seu protagonista qui ens explica al llarg de 67 minuts els aspectes més preponderants de la seva intensa i atzarosa vida; un recorregut autobiogràfic que s'inicia en la infantesa d'un nen-músic desbordant de talent i entregat en cos i ànima a la música, passant pels períodes de major esplendor artístic, fins arribar a l'ocàs d'un músic d'edat avançada que veu frustrats dos dels seus grans somnis.
Entre els entrevistats que apareixen al film hi figuren persones que el van conèixer com la seva neboda Mercedes Brunet, el seu renebot Joan Àngel Manén, el luthier Ramon Oliveres o el violinista Josep Maria Alpiste.
A la fi del documental es realitzarà un petit col·loqui amb els seus directors, Joan i Marc Capdevila, i amb el President de la l'Associació Joan Manén, Daniel Blanch, qui també ha col·laborat en la producció del documental.
L'entrada és lliure i no és necessari efectuar reserva prèvia. L'aforament és limitat a 160 localitats. L'accés al local serà possible a partir de les 19:30h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada